ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020-3413151 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

joy-kidskamp-2017

Na een zeer succesvol kamp in 2016, komt Joy Jaagpad weer met een tenniskamp in 2017! Heb je zin in twee dagen tennis, feesten, lachen en spelen? Meld je dan snel aan. Voor het ontbijt, lunch, 1x avondeten en fruit & drankjes wordt gezorgd. Naast veel tennisplezier is er van alles te beleven. Van stoepkrijt kunstwerken maken tot levend TOTO spelen. Ben je naast tennis nog ergens heel goed in? Doe dan mee aan JOY got TALENT. Wie weet win je wel een mooie prijs. Meld je nu aan voor 2 dagen gevuld met (tennis) plezier!

Inschrijven doe je zo:

Mail je naam en leeftijd (of van je kind) naar: jeugd@joyjaagpad.nl (max. 40 kids, dus wees er snel bij) o.v.v. tenniskamp. Kosten all-in: JOY leden 75 euro en niet leden 85 euro.

Het uitgebreide programma is hier te vinden.