ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020-3413151 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook

Jahaaa… Van za 19 t/m zo 27 augustus 2017 vindt weer het supergezellige Joy Open plaats! Kom kijken naar toptennis (de nummer 1 geplaatste heer in categorie 2 is 0,8…!) en drink een biertje met de gezellige wedstrijdleiding of het superleuke barpersoneel. KLIK HIER voor de wedstrijdschema’s. CHECK en LIKE onze Facebookpagina én FB Event pagina voor de meest recente updates, foto’s en wat-mag-je-niet-missen nieuwtjes tijdens deze supergezellige Joy Toernooiweek!

En vergeet zeker niet op deze avonden even langs te komen:

Zaterdagavond 19 augustus: Openingsfeest The Final Countdown

Donderdagavond 24 augustus: Pubquizzz

Vrijdagavond 25 augustus:
1. Loterij voor de stichting Che AmigoOnze eigen leden Jasper & Ivy zijn voor 1,5 jaar naar Colombia vertrokken en leren kansarme Colombiaanse jongeren over persoonlijk leiderschap en over het verbeteren van hun eigen community d.m.v. het opzetten van projecten en activiteiten in de wijk. Daarmee wordt hun wijk gezelliger, leren ze een hoop over projectmanagement én winnen ze een boel zelfvertrouwen. Het programma is duurzaamdoordat ze lokale sociale organisaties opleiden in het leiderschapsprogramma. Aan het einde van de 1,5 jaar kunnen die organisaties het programma geheel zelfstandig aanbieden! Zo komen vele arme communities in beweging en leert de jeugd dat ze zélf voor verandering kunnen zorgen.

Lootjes kosten de hele week t/m donderdag 24 aug 2 euro per stuk en 7 voor 10 euro. Op vrijdag zélf kosten ze 2,50 per stuk en 5 voor 10 euro. Sla ze dus zo snel mogelijk in en laten we het opgehaalde bedrag van vorig jaar (900 euro) dit jaar verdubbelen!!!

2. Feest Under Construction met o.a. live optredens van Dries RoelvinkDaan & MartineDJ Lisette en onze enige echte JOUKE! Trek je meest destructieve outfit aan…

Zondag 27 augustus: Kom genieten van zinderende FINALES!

Tot gauw!

Liefs,

De Wedstrijdleiding

Che Amigo loterij Loterij prijzen

Veelgestelde vragen:

Hoe groot is de kans dat er moet worden uitgeloot?

Tijdens het toernooi zullen we maximaal gebruik maken van de baancapaciteit. Dit betekent dat we alle 15 gravelbanen van Joy Jaagpad zullen gebruiken, in de weekenden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en doordeweeks de hele avond. Dit geeft ons een capaciteit van circa 650 wedstrijden, wat erop neerkomt dat we ongeveer 650 inschrijvingen kunnen toelaten. In 2016 was het totaal aantal inschrijvingen 1074, waardoor we 40% van de inschrijvingen hebben moeten uitloten (het aantal uitgelote deelnemers bedroeg ‘slechts’ 20%). Op basis van de inschrijvingen die we tot nu toe hebben ontvangen voor 2017 verwachten we minimaal net zoveel inschrijvingen te krijgen. De kans dat er ook dit jaar uitgeloot moet worden is dus heel groot.

Hoe wordt er uitgeloot?

Naar verwachting zullen alle wedstrijden worden gespeeld in afvalschema’s. Maximale grootte per schema is 32 spelers. Daarnaast wordt er gespeeld op actuele rating, wat inhoudt dat je wordt ingedeeld met deelnemers met een vergelijkbare rating. Het verschil tussen de deelnemers met de hoogste en laagste ratring zal maximaal 1.0 punten bedragen per schema. Het ‘inloten’ gaat op speelsterkte, dus we beginnen met de sterkste deelnemers (in schema A). Als gevolg van deze zaken is de kans op uitloting afhankelijk van de hoeveel deelnemers met een vergelijkbare rating zich hebben ingeschreven voor dezelfde categorie. In de praktijk betekent dit dat we relatief veel moeten uitloten in de categorieën 8 en 9.

Daarnaast streven wij ernaar om zoveel mogelijk deelnemers in te loten. Dit realiseren wij door zoveel mogelijk deelnemers voor minimaal 1 categorie in te loten en door relatief iets meer dubbels in te loten.

Bij het bepalen welke spelers worden uitgeloot houden we rekening met het aantal verhinderingen. Hoe minder verhinderd je bent, hoe groter de kans op inloting. Let hierbij erop dat bij een dubbel de combinatie van de verhinderingen van jouw partner en jou telt.

Nadat we met bovenstaande zaken rekening hebben gehouden bepaalt het lot wie er ingeloot wordt.

Waar houden jullie geen rekening mee bij inloting?

Er zijn ook een aantal zaken waar we geen rekening mee houden bij inloting:

  • of je jezelf voor 1 of 2 onderdelen hebt ingeschreven
  • voor welke club je speelt (leden van Joy Jaagpad krijgen geen voorrang)
  • of je vorig jaar ingeloot bent
  • je resultaat op ons toernooi vorig jaar
  • het verschil in rating tussen jouw dubbelpartner en jou (mits het binnen het maximale verschil van 2.0 punten zit).

Hoe kan ik mijn kans op inloting vergroten?

De enige invloed die je zelf hebt op de kans op inloting is je verhinderingen. Let hierbij erop dat voor een dubbel de combinatie van de verhinderingen van de partners geldt.

Ik wil graag meedoen in 2 onderdelen, maar als ik heb een voorkeur voor 1 van de 2 onderdelen. Hoe zorg ik ervoor dat ik de kans groter is dat ik hiervoor wordt ingeloot?

In dat geval adviseren wij om je alleen in te schrijven voor je voorkeurscategorie, omdat de kans dat je voor beide onderdelen ingeloot wordt niet groot is.

Kan ik volledig uitgeloot worden?

Helaas is het vanwege het grote aantal inschrijvingen mogelijk dat wij deelnemers die zich voor 1 of 2 onderdelen hebben ingeschreven volledig moeten uitloten.