skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Het nieuwe tennisseizoen is inmiddels al van start gegaan en een aantal van jullie heeft al gespeeld voor de voorjaarscompetitie, maar de officiële opening van het seizoen zal op 3 april plaatsvinden. Dit gaan we doen met het ‘pannenkoeken openingstoernooi’! Het programma start na de World Tour om 12.30 uur. Zo is iedereen in de gelegenheid om rustig naar Joy te komen voor het openingstoernooi.

Tegelijkertijd met het openingstoernooi is er ook een open dag voor de jeugd. De bezoekers van deze open dag kunnen ook meespelen.Dus als je nog een vriendje of vriendinnetje hebt dat geïnteresseerd is in tennis, neem hem/haar dan vooral mee als introducé!!

Het programma ziet er als volgt uit:

12.30 uur: ontvangst, aanmelden en pannenkoeken eten

13.45 uur: start eerste wedstrijden

16.00 uur: afsluiting

Alle jeugd (rood, oranje, groen en geel) is welkom bij het pannenkoeken openingstoernooi 2016! Schrijf je dus snel in door een mail te sturen naar jeugd@joyjaagpad.nl of door je naam en kleur op te schrijven op de lijst in het clubhuis, en kom gezellig tennissen en pannenkoeken eten!

Tot ziens op 3 april op de tennisbaan!!

Back To Top
X