skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

De schema’s voor het Open Toernooi staan online! Je vindt ze hier (of plak deze link in je browser: https://www.toernooiklapper.nl/toernooien/toernooi/open-toernooi-joy-jaagpad-2016/?plek=CJHHJ33&jaar=2016&type=voorpagina)

TIjdens het toernooi communiceren we via opentoernooi@joyjaagpad.nl. Bij een spoedgeval kun je ons bereiken via 06 46 52 63 14 (in het weekend vanaf 8.45 uur en van maandag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur)

Nog nooit hebben zoveel enthousiaste spelers zich ingeschreven voor het open toernooi van Joy Jaagpad! Dit record levert weer een gezellig en goed bezet toernooi op. Hou de website in de gaten voor de activiteiten tijdens de week van de ‘Tulpen uit Amsterdam’. Like Joy Jaagpad op facebook, meld je hier aan voor dit event en blijf op de hoogte van alles omtrent het toernooi!

Open Toernooi commissie

opentoernooi@joyjaagpad.nl

Back To Top
X