skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Goed nieuws OT spelers: Er wordt vanavond (voornamelijk) OP JOY GETENNIST! Met dank aan Groundsman Frank en het Barteam van Jouke die keihard werken aan knappe banen. Baan 8-9-10 zijn wel nog drama, dus het kan zijn dat enkele wedstrijden (buiten) bij onze geweldig lieve buren van IJsbaanpad gespeeld worden. Wel gewoon op Joy melden! Dankdank.

Vrijspelen is helaas niet mogelijk vandaag, vanaf morgen (dinsdag t/m vrijdag) natuurlijk wel (lekker warm!). Komend weekend is het finaleweekend van het Tulpen OT 2016, dus dan zijn t/m zondag 18.00u ALLE BANEN BEZET. Wil niet zeggen dat je niet moet komen, want ook van (top)tennis kijken kun je je tennisskills verbeteren! Onze beste heer dit jaar is qua speelsterkte 1,0 en beste dame 1,2… Komt dat dus zien!!

We hopen je gauw te zien op Joy!

Liefs, de OT commissie

Back To Top
X