skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Wie mag zich dit jaar kronen tot kampioen van de sluisjes? 4-6 augustus gaat er voor die titel gestreden worden! Inschrijven kan tot 24 juli op https://www.scalasports.com/tournament. Kosten voor inschrijven zijn €5.

Het toernooi is open voor leden van TC IJsbaanpad, TC De Algemene, ALTC Joy Jaagpad en ALTC DDV en wordt gespeeld verspreid over deze clubs. Er wordt niet voor KNLTB rating gespeeld. Alle deelnemers spelen meerdere wedstrijden, vrijdag is er een cocktail borrel op Ijsbaanpad en zaterdag avond een BBQ en feest op Joy Jaagpad. De finales worden op parken van De Algemene, IJsbaanpad en DDV gespeeld.

De wedstrijdleiding maakt op basis van speelsterkte schema’s en poules, waarbij het de bedoeling is dat iedereen tenminste 2 wedstrijden speelt. Tijdens het toernooi kun je je scores gemakkelijk doorgeven en bekijken via de website en gratis Scala app.

Meer informatie en updates vind je bij het Facebook evenement.

Sluisjestoernooi poster

Back To Top
X