skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Jahaaa… Van za 19 t/m zo 27 augustus 2017 vindt weer het supergezellige Joy Open plaats! Kom kijken naar toptennis (de nummer 1 geplaatste heer in categorie 2 is 0,8…!) en drink een biertje met de gezellige wedstrijdleiding of het super barpersoneel. En vergeet zeker niet op deze avonden even langs te komen:

Zaterdagavond 19 augustus: Openingsfeest The Final Countdown
Donderdagavond 24 augustus: Pubquizzz
Vrijdagavond 25 augustus:
1. Loterij voor de stichting Che Amigo. Onze eigen leden Jasper & Ivy zijn voor 1,5 jaar naar Colombia vertrokken en leren kansarme Colombiaanse jongeren over persoonlijk leiderschap en over het verbeteren van hun eigen community d.m.v. het opzetten van projecten en activiteiten in de wijk. Daarmee wordt hun wijk gezelliger, leren ze een hoop over projectmanagement én winnen ze een boel zelfvertrouwen. Het programma is duurzaam doordat ze lokale sociale organisaties opleiden in het leiderschapsprogramma. Aan het einde van de 1,5 jaar kunnen die organisaties het programma geheel zelfstandig aanbieden! Zo komen vele arme communities in beweging en leert de jeugd dat ze zélf voor verandering kunnen zorgen.

Lootjes kosten de hele week t/m donderdag 24 aug 2 euro per stuk en 7 voor 10 euro. Op vrijdag zélf kosten ze 2,50 per stuk en 5 voor 10 euro. Sla ze dus zo snel mogelijk in en laten we het opgehaalde bedrag van vorig jaar (900 euro) dit jaar verdubbelen!!!

2. Feest Under Construction met o.a. live optredens van Dries Roelvink, Daan & Martine, DJ Lisette en onze enige echte JOUKE! Trek je meest destructieve outfit aan…

Zondag 27 augustus: Kom genieten van zinderende FINALES!

Oja, enne… CHECK en LIKE onze Facebookpagina én FB Event pagina voor de meest recente updates, foto’s en wat-mag-je-niet-missen nieuwtjes tijdens deze supergezellige Joy Toernooiweek!

Liefs,

De Wedstrijdleiding

Back To Top
X