skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Terwijl we genieten van de laatste nazomerdagen heeft de Enjoy commissie nog één slotactiviteit voor jullie in petto. Bij deze nodigen we alle leden van harte uit voor het indoor slottoernooi en slotfeest op 28 oktober op Tennispark Buitenveldert.

Indoor slottoernooi

Vanaf 18:30 tot middernacht hebben we in de tennishal Buitenveldert 8 binnenbanen. Iedereen die wil spelen zal worden ingedeeld in dubbels. Ook de oudere jeugd is welkom om mee te spelen. Van tevoren opgeven is niet nodig en meedoen is gratis.

Band en feest

Vanaf een uur of 20:00 zal er een geweldige band optreden voor ons: de coverband Bring It Back. Onder muzikale begeleiding kunnen de najaarscompetitieteams hun laatste overwinningen vieren en alle andere leden een biertje drinken op het afgelopen tennisseizoen. Kortom, hier wil je bij zijn!

Back To Top
X