skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Door de vrieskou van afgelopen weken heeft de aanleg van de banen enige vertraging opgelopen, waardoor deze tot 6 april nog niet speelklaar zijn. Hierdoor zal het openingstoernooi voor senioren en jeugd op 31 maart en 1 april helaas niet doorgaan. Ook een openingsborrel is niet mogelijk omdat er nog bouwwerkzaamheden plaatsvinden en we daarom geen mensen mogen toelaten op het park.

De oplevering van de banen staat nu gepland op 5 april. Vrijspelen is mogelijk vanaf 6 april. We proberen om op andere parken baancapaciteit te regelen, zodat leden nog even kunnen spelen voor de competitie begint. Het is echter erg kort dag dus dit is onder voorbehoud; we kunnen niet garanderen dat dit lukt.

Het openingsweekend van de competitie is niet in gevaar, en zal dus gewoon doorgaan bij Joy.

Back To Top
X