skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Vandaag zijn onze banen opnieuw gekeurd. Helaas mogen ze komend weekend nog niet bespeeld mogen worden. Op dit moment zijn ze nog te zacht; er nu op tennissen zou teveel schade opleveren.

Het goede nieuws is dat ze met een paar dagen hard werken volgende week waarschijnlijk wél in goede conditie zijn. Onze groundsman Frank is als een dolleman aan het werk om dit voor elkaar te krijgen. Het blijft dus hopelijk bij een paar dagen extra wachten!

Dit betekent het volgende voor deze en (begin) volgende week:

Thuiswedstrijden eerste competitieweekend op externe parken
Het eerste competitieweekend kan bij Joy niet doorgaan. De TC heeft hard gewerkt om alternatieven te zoeken voor alle thuisspelende teams, en met resultaat: bij een aantal bevriende tennisverenigingen zijn genoeg banen gevonden om onze teams te kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen alle thuisspelende teams hun wedstrijd toch door laten gaan! De TC heeft alle captains ondertussen gemaild waar en hoe laat ze spelen.

Alle uitspelende teams spelen uiteraard volgens hun normale schema. Naar verwachting zijn de banen volgende week helemaal in orde, dus dan gaat alles weer volgens het normale schema.

Vrij spelen en toss
Ook vrij spelen en de toss op 9 april kunnen nog niet bij Joy. Gelukkig hebben we de huur van de externe banen enigszins kunnen verlengen zodat jullie toch vrij kunnen spelen. De volgende banen zijn beschikbaar:

  Osdorp Sloterplas IJsbaanpad
Vrijdag 6 april   09:00 – 19:00 (binnenbanen) 09:00 – 19:00
Maandag 9 april   09:00 – 23:00

(binnen + buiten)

09:00 – 19:00
Dinsdag 10 april 09:00 – 23:00 09:00 – 23:00

(binnen + buiten)

09:00 – 19:00

Op zaterdag en zondag wordt alle externe capaciteit gebruikt voor de competitie en kan er niet vrijgespeeld worden.

Trainingen SimonTennis en Michel du Buy
De trainingen kunnen deze week en waarschijnlijk begin volgende week niet doorgaan bij Joy. SimonTennis en Michel zullen jullie zelf informeren wat de gevolgen zijn voor de geplande trainingen en wanneer deze ingehaald kunnen worden.

Verdere informatie

We houden jullie op de hoogte via email, Facebook en de website. Zodra de banen weer bespeelbaar zijn horen jullie het uiteraard direct. Mocht je hier nog andere vragen over hebben: mail ze naar verbouwing@joyjaagpad.nl en we reageren zo snel mogelijk.

Back To Top
X