skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Goed nieuws! Na een paar weken hard werken zijn de banen en het clubhuis klaar voor gebruik.

Banen vanaf morgen 9.00u open
Vanaf morgen 9.00u kunnen alle banen bespeeld worden. Elk lid is dus vanaf dan welkom om het nieuwe gravel te proeven! Het elektronische afhangbord werkt nog niet. Je moet daarom je pasje bij de bar inleveren en op een tijd inschrijven. Jouke en zijn personeel zullen dit registreren.

Na elke set slepen
Omdat de banen nieuw zijn is het heel belangrijk dat na elke set gesleept wordt! Zo zorgen we met z’n allen dat de banen zo snel mogelijk in topconditie zijn én blijven. En we hoeven het eigenlijk niet te zeggen – je mag uiteraard alleen de baan op met tennisschoenen. Met hardloopschoenen, sneakers of ander schoeisel trap je de (nu nog wat zachte) baan kapot.

Clubhuis vanaf 13.00u open
Morgenochtend worden de laatste puntjes op de i gezet en wordt de bezem over de vloer gehaald om het laatste bouwstof te verwijderen. Vanaf 13.00u staat de koffie klaar. Gezien de openingstijd van het clubhuis kun je morgenochtend nog niet afhangen. Vrij spelen is mogelijk, maar je kunt er wel af gegooid worden voor competitie of training. Houd daar dus rekening mee.

Competitie en trainingen weer bij Joy
De banen zijn helemaal in orde dus alle thuiswedstrijden zullen vanaf morgen bij Joy gewoon doorgaan. Ook de tennislessen van SimonTennis en Michel du Buy zijn gewoon weer bij Joy.

Toss start maandag
En last but not least – ook de toss zal vanaf nu elke maandagavond weer plaatsvinden vanaf 18:30u. Inschrijven is zoals vanouds niet nodig – kom gewoon naar het park en de tosscommissie deelt je in.

 

Back To Top
X