skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

We hebben er bijna een jaar op moeten wachten, maar zondag 20 mei is het zover: het eerste Enjoy gezelligheidstoernooi op ons nieuwe park: het Pinkstertoernooi! Je kunt je nog inschrijven tot donderdag 17 mei via e-captain. Inschrijven via e-captain is verplicht en er is een eigen bijdrage van €5.

Op het park in een nieuw jasje laten we oude tijden herleven! In navolging van het succesprogramma Avro’s sterrenslag in de jaren ’70-’80-’90 presenteert de Enjoy commissie:

Joy’s Sterrenslag

Hier strijden sterren tegen elkaar op de tennisbaan om the ultimate star te worden. Kom verkleed als je favoriete acteur, presentator, politicus, radio DJ e.d. en strijd zowel op als naast de baan om de prijzen. De mooiste sterren worden uiteraard beloond!

Vanaf 12.30 uur is de aanmelding op het park. De eerste speelronde start om 13:00. Rond 17:00/17:30 uur (na de wedstrijden) zal de ranking of the stars worden opgemaakt en zal er een bruisende prijsuitreiking zijn. Wellicht kom je hier nog oude Sterrenslag-sterren tegen als Jos Kuijer, Simon Naaigaren of Paul de Leeuw. Wat zeker is, is dat je daarna onze ster en top DJ Lisette tegenkomt! Met deze sterren gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes!

Groet van de sterren van de Enjoy!

Martine, Frank, Floortje, Francoise, Bas, Jeroen, Marijke en Debbie

Back To Top
X