skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Inmiddels hebben de goede verhalen over ons prachtige nieuwe park natuurlijk door heel Amsterdam en omstreken de ronde gedaan. En hebben wij uit betrouwbare bronnen vernomen dat er veel liefhebbers in de omgeving zijn die de overstap willen maken naar ons prachtige clubbie. Maar dat gaat zomaar niet! Daarom dopen wij het invitatietoernooi van dit jaar om tot het INFILTRATIETOERNOOI.

Het is voor je beste vriend of vriendin of familielid, collega of buurvrouw mogelijk eenmalig te infiltreren met een echte Joy’er om een heerlijk zonnige dag in augustus alle hoeken en gaten van  het park te leren kennen.

We nodigen je partner in crime dus van harte uit om op de club te komen infiltreren. Het is wel aan te bevelen undercover te komen, want voor je het weet is zijn of haar identiteit bekend. Dus plak je Peter R. de Vries snor op, zet je John van den Heuvel badmuts op je hoofd en kom naar JOY.

Om achter het programma van deze prachtige dag te komen, zul je nog wat verder moeten infiltreren. Maar je bent in ieder geval welkom om je in te schrijven via MijnJoy. Deelname kost 10 euro per koppel. Om 12:30 uur verzamelen. Als je er om 13:00 uur niet bent sluiten we het park en kan je niet meer meedoen! Tenzij je op de juiste wijze weet te infiltreren!

We zien je 11 augustus vanaf 12.30!

Back To Top
X