skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Op 14 december is ‘ie er dan: de eerste echte officiële activiteit van je winterlidmaatschap, en geloof ons daar wil je bij zijn! We starten de middag met wat lekkere potjes tennis, want dat is tenslotte de reden dat je winterlid bent geworden. Geef je op met een partner, of alleen (dan zoeken wij een leuke partner) en ga de strijd aan!

Na het officiële tennis gedeelte volgt er een prijsuitreiking met prijzen die je altijd in je leven al hebt willen hebben. En dan zoals je van ons gewend bent, een spetterend avondprogramma. Trek je Sjonnie en Anita outfit aan en je bent helemaal klaar voor een heuse HITBINGO. Gevolgd door een wervelend feest, maar daar hoeven we verder niet over uit te wijden.

Oke, belangrijk:
– Er is tennis
– Je krijgt eten (Haute Friture, vandaar de naam)
– Er zijn shots
– En er wordt gedanst

Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf aan te melden via Mijn Joy en te verschijnen op 14 december om exact 14.00 uur. En dit alles kost je slecht 10 euries. Gewoon elke dag vanaf nu een euro opzij leggen, dan merk je daar niks van. Dus tot de 14e!

Back To Top
X