skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

De aftrap van de jaren ’20 heeft alweer plaatsgevonden, en ook het tennisseizoen gaat binnenkort weer van start. Wordt het een roerig jaar op Joy? Met Maarten als nieuwe beheerder, ook een nieuwe muziekstijl? Wellicht is het Jazz wat komend jaar uit de speakers galmt. Worden de rokjes van de vrouwen nog korter en gaan de mannen juist voor een gracieuzere stijl inclusief stijlvolle pet? We gaan het zien…

Kom samen met ons de Roaring Twenties opnieuw beleven op zaterdag 28 maart! De inschrijving opent om 12:00 uur en sluit om 13:00 uur, waarna we het stof weer van onze tennisrackets en -schoenen kunnen blazen om in dubbels de kersverse banen te betreden.

Na het tennis is er de mogelijkheid om een jaren ’20 maaltijd te nuttigen, en uiteraard zal de avond muzikaal ingevuld worden.

Back To Top
X