skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

In navolging van de meest recente richtlijnen van het RIVM en de KNLTB met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus zijn alle activiteiten en evenementen bij Joy tot en met 31 maart afgelast. Dit zijn:

  • Toss (elke maandagavond)
  • Cardiotennis (elke woensdagavond)
  • Wintertoernooi (14 maart)
  • Jeugd openingsdag (27 maart)
  • Openingstoernooi (28 maart)

Voor vrijspelen voor winterleden en lessen is, indien het weer het toelaat, het park maandag tot en met donderdag open van 18:00 tot 23:00, en op zaterdag van 12:00 tot 17:00. Lessen binnen deze tijden gaan door. Voor overige lessen wordt gekeken naar een oplossing. Neem bij twijfel over de lessen contact op met de tennisschool.

Daarnaast willen wij met klem adviseren de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB ook voor Joy in acht te nemen. Meer informatie vind je op onderstaande websites.

Back To Top
X