skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

We zijn heel blij met het bericht van de regering dat er vanaf maandag 11 mei weer mag worden getennist! De voorwaarden waaronder dat zal kunnen, zijn nog niet volledig helder en concreet. De KNLTB is hier verantwoordelijk voor en wij hopen en verwachten binnen enkele dagen uitsluitsel te krijgen.

Als bestuur kijken we momenteel actief, mét het clubhuis en onze tennisscholen, hoe we de opening voor de senioren zo goed en snel als mogelijk kunnen bewerkstelligen, zodat bij Joy Jaagpad straks goed georganiseerd en veilig weer gespeeld kan worden.

Voor de jeugd is dat de afgelopen dagen uitstekend verlopen, en we hebben er alle vertrouwen in dat dit ook voor de senioren gaat lukken!

Uiterlijk komend weekend informeren we jullie daar verder over. Houd daarom je mail en de website goed in de gaten!

Back To Top
X