skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Op zaterdag 29 augustus om 12:30 organiseert de Enjoy Commissie het eerste gezelligheidstoernooi van dit seizoen. We doen dit in huiselijke sfeer maar het is wel noodzakelijk dat iedereen zich aan de geldende Corona voorschriften houdt. Tijdens dit toernooi wordt huishoudelijke hulp aangeboden in de vorm van een tennis clinic verzorgd door onze in-huis trainers. Verder worden er dubbelwedstrijden gespeeld zodat we uiteindelijk de speler die het beste heeft huisgehouden kunnen huldigen. Deelname aan toernooi en clinic is van het huis (gratis dus). Voor avondeten en borrel heb je je huishoudgeld nodig.

Inschrijven via Mijn Joy is verplicht en we hanteren een maximum van 120 deelnemers. Dus meld je snel aan via deze link voordat het vol zit!

Back To Top
X