skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Affiniteit met tennis, organiseren, coördineren en communiceren. Dat is wat we vragen van de nieuwe Joy Jaagpad clubmanager: een nieuwe vacature bij Joy! Het gaat om een betaalde functie op zzp basis. Zie jij jezelf hierin terug? Lees dan hieronder verder wat het precies inhoudt. Heb je interesse en wil je meer weten? Mail dan naar bestuur@joyjaagpad.nl.

Gek zijn op tennis en je thuis voelen op een tennispark is de basis. Interesse in het reilen en zeilen van een club & de passie om dingen tot in de puntjes te regelen zijn essentieel. Van de banenplanner en de tennislessen, tot de communicatie en de administratie: het is jouw verantwoordelijkheid dat alles goed verloopt. Communiceren doe je dan ook de hele dag: met de clubleden, de groundsman, het barpersoneel, de tennisscholen, de ledenadministratie, onze externe communicatie adviseur, met de vrijwilligers van de club en het bestuur van Joy Jaagpad.

Noem het een operationeel manager. Je bent eager om onderdeel uit te maken van het Joy-succes (we zijn een van de grootste clubs van Nederland met 15 banen, 1750 leden en een constante wachtlijst) en je wilt meebouwen aan het voortbestaan van de club.
Je switcht moeiteloos tussen het offline afstemmen van baanonderhoud, tot het online bijhouden van de club app en het leveren van content voor het versturen van pakkende nieuwsbrieven. Je hoeft geen expert te zijn in Facebook en website onderhoud, maar kennis van dergelijke online platforms is wel gewenst.

Je bent zelfstandig en ondernemend genoeg om de leiding te nemen, en zelfverzekerd genoeg om te vragen wat je niet weet. Je begrijpt dat flexibele uren bij de functie horen en dat je veel met vrijwilligers werkt. Dat vraagt een proactieve aanpak. Je waardeert het gezellige familiegevoel van Joy Jaagpad en streeft ernaar om dat onder leden en andere partijen uit te dragen. Je bent toegewijd en wilt graag zorgen dat Joy Jaagpad de leukste club van Amsterdam is en blijft.

De functie van clubmanager

Het gaat om een betaalde functie voor gemiddeld 1 a 2 dagen per week, waarbij je flexibele uren werkt. Dit kan in de toekomst eventueel uitgroeien naar meer uur per week.

In de periode tussen maart en eind oktober zal het over het algemeen drukker zijn dan in de periode november tot en met februari. Deze fluctuatie in het seizoen moet bij je passen.

We verwachten daarbij dat je de te werken uren voornamelijk aanwezig bent op Joy Jaagpad.

We zoeken iemand die deze functie op zzp basis kan invullen.

De taken van de clubmanager

  • Toezicht houden op het juiste gebruik van de tennisbanen, e.g. juiste schoeisel;
  • Bijhouden van het afhangbord, via de clubapp en het online boekingssysteem;
  • Content voor nieuwsbrieven verzamelen, opstellen en in afstemming met communicatie adviseur versturen;
  • Website joyjaagpad.nl & Facebook bijhouden;
  • Eerste aanspreekpunt voor barzaken;
  • (Nieuwe) leden helpen op het park;
  • Ondersteunen van commissies tijdens events;
  • Bestellen van benodigdheden; van nieuwe vlaggen, tot terrasstoelen;
  • Oplossen problemen; zelf oplossen of een professional inhuren als iets kapot is;
  • Periodiek stand van zaken terugkoppelen naar het bestuur.

Ben jij de regelneef die we zoeken? Stroop je mouwen op en solliciteer! Wie weet wordt Joy Jaagpad dan ook deel van jouw leven. Mail naar bestuur@joyjaagpad.nl.

Back To Top
X