skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Dit weekend gaat de competitie van start! We hebben hier ontzettend veel zin in, maar moeten ons wel aan (strenge) corona maatregelen houden. Daarom is het aantal toegestane mensen op ons tennispark beperkt tot 250. Op het terras moeten mensen een zitplaats hebben. De regio Amsterdam is bovendien een groot risicogebied, gezien het oplopend aantal besmettingen. Tijdens en na de wedstrijden zijn er daarom géén festiviteiten. Ben je speler of toeschouwer, blijf dan na de wedstrijd niet te lang op het tennispark: maak ruimte voor andere spelers en toeschouwers. Heel veel succes en dank je wel voor je medewerking!

Het bestuur van ALTC Joy Jaagpad

Back To Top
X