skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Vanwege het mooie weer komen er wat veranderingen wat betreft de sproeitijden. Die stonden eerst op vaste tijden, maar omdat het nu op drogere dagen vaker moet gebeuren is er besloten dat er buiten deze vaste tijden om ook gesproeid kan worden.

Dat betekent dat de vaste sproeitijden blijven staan – er kan dan dus niet op de banen gespeeld worden – maar dat het op drogere dagen op sommige banen vaker zal gebeuren. Dat verschilt ook weer per baan. Het goede nieuws is dat met deze temperaturen en de zon de banen ook zo weer droog zijn. Wel willen we jullie natuurlijk vragen om echt te wachten tot de baan weer droog is totdat je weer gaat spelen.

Helaas kan het inderdaad zo zijn dat er wordt gesproeid op jouw baan tijdens je reservering. Het vaste sproeirondje begint bij baan 5 en eindigt bij baan 6, dus afhankelijk van welke baan je speelt kan dat voor een pauze zorgen. Graag wanneer de sproeiers beginnen bij de baan voor jou de baan verlaten (en eerst vegen natuurlijk 🙂 ).

Het goede nieuws is daarnaast dat er nog een speelronde bijkomt! De sproeipauze neemt namelijk niet twee keer een half uur in beslag, en dit zal ook worden aangepast in het reserveringssysteem.

Back To Top
X