skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Er zijn veel reacties, zowel positief als minder enthousiast, vanuit jullie gekomen op het bericht over het afhangen in het clubhuis. Daarom lichten we bij deze onze motivatie voor de keuze om alleen in het clubhuis af te hangen toe.

 

Wij denken dat afhangen in het clubhuis eraan bijdraagt dat zoveel mogelijk leden van de banen gebruik kunnen maken. Op deze (eerlijke) manier kunnen we zo veel mogelijk leden een tijd om te spelen bieden. De banen zijn niet al 4 dagen van te voren vol: dit biedt ruimte voor flexibiliteit en spontaniteit, er zijn geen lege banen door no shows en het bemoedigt het spelen van dubbels op prime time. Het invoeren van een hybride systeem en in welke vorm moet nog nader worden onderzocht.

 

Even wachten en de gezelligheid die daarbij komt, zit in het DNA van Joy. Dit gevoel brengen we graag terug. Via de app kan je zien welke banen al afgehangen zijn, zodat je je bezoek aan Joy eventueel kan vervroegen of verlaten.

Back To Top
X