Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Belangrijk: samenwerking SimonTennis stopt

Beste leden van Joy Jaagpad,

Na 12 jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Joy Jaagpad en SimonTennis uit Den Bosch. Joy Jaagpad heeft besloten om de huidige overeenkomst, welke eindigt op 31 maart 2022, niet te verlengen. In al die jaren heeft SimonTennis tot tevredenheid van de trainende leden en de vereniging de lessen verzorgd en jeugdactiviteiten begeleid. Wij willen hierbij met name Gilbert Kamphuis en Kris Portael bedanken, die de afgelopen jaren onze hoofdtrainers zijn geweest. Daarnaast bedanken we Rob, Mike en Claudine voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.

De huidige tennisleraren van Simon Tennisschool zullen de wintercyclus afmaken en tot en met 31 maart 2022 de lessen blijven geven. Uiteraard zullen wij te zijner tijd stil staan bij onze lange samenwerking met Simon Tennisschool en hun tennisleraren. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Vanaf 1 april 2022 zal Inspire Tennisopleiding de trainingen voor de senioren op Joy Jaagpad verzorgen. Inspire geeft momenteel al de trainingen voor de junioren. Jullie worden op korte termijn geïnformeerd wanneer de inschrijvingen voor het komende zomerseizoen open gaan en hoe jullie je hiervoor kunnen aanmelden bij Inspire.

                   Namens het bestuur van Joy Jaagpad en de directie van SimonTennis

Back To Top