skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Inschrijvingen voorjaarscompetitie geopend

Vanaf deze week is de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2022 geopend!

De vorige voorjaarscompetitie is (in het najaar) zojuist afgerond maar toch is het alweer tijd om de blik op het voorjaar te richten. Hopelijk dit jaar weer eens zonder Corona gedoe en met mooi weer en minder regen afgelastingen dan in dit najaar het geval is..

De link om in te schrijven vind je via E-captain. LET OP! Je bent was daadwerkelijk ingeschreven als je een bevestigingsmail hebt gehad! Krijg je deze niet dan heb je nagelaten om op de laatste “OK” of “Verzenden” knop te klikken.

Overigens: voor vaste teams op de zondag en mogelijk ook op de zaterdag gaan we ook verschillende teams vragen een keer de VCL te leveren. Vaste competitiespelers weten dan wel waar het over gaat: uitdelen van de ballen, ophangen van het baanschema en aanspreekpunt zijn voor en zo effectief mogelijke inzet van de banen zodat iedereen zoveel mogelijk op tijd kan spelen. We zullen niet alle teams  nodig hebben, maar reken erop dat er een goede kans is dat je een dagdeel, tegen vergoeding van twee bier, je bijdrage gaat leveren. Bij de inschrijving kan overigens iedereen vast aangeven of hij/zij een keertje als VCL inzetbaar is, mensen die daarvoor beschikbaar zijn hebben uiteraard een klein streepje voor bij de indeling.

Zoals bij Joy gebruikelijk verwachten we weer meer inschrijvingen dan dat er plaatsen zijn. Ook voor 2022 verwachten we dit weer. Degenen die zich inschrijven maar niet ingedeeld kunnen worden krijgen echter wel voorrang bij de indeling van de najaarscompetitie. We hopen dit jaar ook de gemiddelde teamgrootte iets omhoog te krijgen, met name voor de zaterdag overdag streven we ernaar vaker teams met 7 personen (heren- en dames-teams) of zelfs 8 personen (gemengd) te maken. Er hoeven dan minder mensen uitgeloot te worden en mogelijk ook minder thuiswedstrijden op een ander park plaats te vinden. Heeft jouw team een sterke mening of een extra speler juist wel of niet gewenst is zet deze dan collectief in de opmerkingen. Zie het bijvoorbeeld ook als een kans om die vaste invaller eens een vaste plek in je team aan te bieden of om als je als gemengd team altijd problemen hebt genoeg samen op de been te brengen voor de wedstrijden om een extra dame erbij te krijgen.

Ook voor spelers die net komen kijken en/of nog geen competitie-ervaring hebben is het mogelijk laagdrempelig kennis te maken met het fenomeen competitie-spelen. De vrijdagavond 8-9 competitie (voor spelers die 1 of 2 jaar spelen) en zaterdagavond competitie (voor iets verder gevorderden) zijn geschikt voor een eerste kennismaking. Je maakt de sfeer van de avond mee- die wil je niet missen bij Joy- en je kan een lekker potje spelen.

Tot slot kun je een keuze maken uit de onderstaande varianten:
– dinsdagochtend dames dubbel 50+

– vrijdagochtend gemengd dubbel 45+
– vrijdagochtend heren dubbel 50+

– vrijdagochtend dames dubbel 50+

– vrijdagavond dubbel 17+ (dames, heren, gemengd): speelsterkte 6-9 (LET OP: nieuw is dat deze competitie op vrijdag is, voortaan 5 speelrondes telt en er om de week wordt gespeeld)
– zaterdag 17+ (dames, heren, gemengd): speelsterkte 3-8
– zaterdagavond dubbel 25+ (dames, heren, gemengd): speelsterkte 7-9
– zondag (dames, heren, gemengd): speelsterkte 2-7

– vrijdag 8/9 competite 17+; speelsterkte 8-9 (LET OP: nieuw is dat deze competitie voortaan 5 speelrondes telt en er om de week wordt gespeeld)

Meer over deze competitievormen kan je vinden via deze link. De speeldata kan je hier vinden. Mocht je niet bijna alle dagen beschikbaar zijn, schrijf je dan in als reserve.
Je kan je inschrijvingen viaE-captain t/m zaterdag 4 december. De deadline is onherroepelijk, dus wacht niet en schrijf je direct in!

Hadden we al gezegd dat je pas bent ingeschreven als je ook een bevestigingsmail hebt gehad?

We wensen je veel voorpret en zien je graag in april bij Joy!

Back To Top
X