Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Beste leden,

 

Gisteravond zijn de huidige maatregelen helaas weer verscherpt, en dat heeft ook gevolgen voor Joy Jaagpad. Zo is het toegestaan om met twee personen tegelijk op de baan te staan; dubbelen is daarom ook voorlopig niet mogelijk. Dit wordt door de KNLTB nog verder uitgezocht, uiteraard houden we jullie daarvan op de hoogte.

Samen met SimonTennis zijn we druk bezig om te kijken hoe we zoveel mogelijk leden alsnog kunnen laten tennissen. Hierover hopen we jullie spoedig een update te geven. Ook zullen we in gesprek gaan met Maarten (clubhuis) en Frank (groundsman) over wat de mogelijkheden zijn.

We hebben van een aantal leden de vraag gekregen of we eventueel eerder open zouden kunnen gaan. Helaas is dat niet mogelijk. Natuurlijk gaan we kijken naar hoe we de banen maximaal kunnen gebruiken, maar als we de banen eerder op de dag beschikbaar zouden stellen, is het risico groot dat de banen kapot worden gespeeld. Dat heeft met de ondergrond van de banen te maken in combinatie met het weer.

Afhangen blijft als vanouds in het clubhuis worden gedaan, en daar eten/drinken afhalen kan ook. We zijn druk bezig met kijken hoe we meer banen beschikbaar kunnen stellen voor de leden van Joy en de lessen, daarover hopen we jullie snel meer nieuws te kunnen brengen.

Mocht je een vraag hebben over het coronabeleid, de openingstijden of is er iets anders niet duidelijk, mail dan naar bestuur@joyjaagpad.nl!

We vertrouwen erop dat alle Joy-leden zich aan de aangescherpte maatregelen zullen houden op het park. Samen houden we zo Joy open!

 

De openingstijden van Joy Jaagpad zien er nu als volgt uit:

Maandag t/m vrijdag gaat het park om 12.00 open

Zaterdag & zondag gaat het park om 10.00 open

Maandag t/m donderdag sluit het park om 17.00

Vrijdag t/m zondag sluit het park om 17.00

 

Met sportieve groet,

Het bestuur

Back To Top