skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Beste leden,

Laten we voorop stellen dat we allemaal enorm hopen dat de coronamaatregelen het zullen toelaten om meer en uitgebreider te mogen tennissen. Vooralsnog is dat helaas niet het geval; dubbelen is nog steeds niet toegestaan en ook zijn de banen maar tot 17.00 beschikbaar.

Doordat de openingstijden zeer gelimiteerd zijn, zijn er zoveel mogelijk lessen verplaatst naar tijden vóór vijf uur ’s middags en in het weekend. Helaas hebben we daarnaast als club die op gravel speelt te maken met bepaalde grenzen die aan deze ondergrond gekoppeld zijn. Met name in de koudere maanden als januari en februari hebben we te maken met grondvorst en zit er veel vocht in de lucht bij lage temperaturen.

Het gevolg hiervan is dat de banen in deze tijden om veel onderhoud vragen, willen we ze goed bespeelbaar houden. Daarnaast zijn ook de hallen dicht, waardoor leden die normaal in de winter geregeld binnen tennissen, nu ook van de buitenbanen gebruik willen maken. Gevolg: we hebben te weinig banen beschikbaar voor het aantal leden dat wil tennissen.

Daardoor kan het zijn dat je minder vrij kan spelen bij Joy Jaagpad dan je eigenlijk zou willen en/of langer moet wachten op een vrij baan. We vragen als bestuur jullie begrip hiervoor, en willen nogmaals benadrukken dat we als club echt ons best doen om het maximale eruit te halen.

Natuurlijk hopen we dat aanstaande vrijdag er versoepelingen komen wat betreft het buitentennis, maar we zijn ons ervan bewust dat de kans groot is dat de maatregelen ongewijzigd blijven. Normaal gesproken worden de banen vanaf maart beter bespeelbaar, maar daar houden we jullie uiteraard van op de hoogte.

Vooralsnog blijven de regels er dus als volgt uitzien:

  • Maandag t/m vrijdag gaat het park om 12.00 open
  • Zaterdag en zondag gaat het park om 10.00 open
  • Het park sluit elke dag om 17.00 (m.u.v. jeugdlessen die vanaf vandaag tot 20.00 door mogen gaan van de overheid)

Met sportieve groet,
Het bestuur

Back To Top
X