Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Het bestuur van Joy Jaagpad is op zoek naar een nieuw bestuurslid, met voorzitterstaken. We hebben al een aantal e-mailadressen verzameld die via de leden enquête zijn binnengekomen, die gaan we uiteraard benaderen. Zou jij het leuk vinden om je in te zetten voor Joy Jaagpad, en/of wil je meer weten van wat dit takenpakket inhoudt? Mail al je vragen naar bestuur@joyjaagpad.nl.

We danken Eerke Steller, afzwaaiend voorzitter, voor al haar inzet, energie en enthousiasme!

 

“Beste leden, ik heb besloten te stoppen als voorzitter. Enerzijds zodat er een geleidelijke doorstroom is binnen het bestuur. Anderzijds omdat ik met veel energie en plezier de bestuursverandering vorig jaar heb meegemaakt en ik merk dat het nu tijd is het stokje door te geven. Tijdens mijn bestuursperiode heb ik de vereniging nog beter leren kennen, en zoals ook tijdens het lustrum aangegeven: ik vond het een eer om voorzitter te zijn van zo’n grote mooie vereniging.

Eerke Steller”

Back To Top
X