Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Openingstoernooi “Lentekriebels” – Zaterdag 1 april

Begint het bij jullie ook te KRIEBELEN om het voorjaarseizoen met elkaar te openen? Gelukkig NESTELEN er plannen in de hoofden van de Enjoy-commissie voor het organiseren van een volgend dagtoernooi en afsluitend feest!

Ben jij er ook BIJ? Schrijf dan zaterdag 1 april met KOEIEN-letters in je agenda!

Concept:

Je wordt tijdens dit dagtoernooi gekoppeld aan verschillende dubbelpartners van jouw niveau. De opzet van het toernooi is vergelijkbaar met een toss-avond. Op deze manier leer je zoveel mogelijk Joy-leden (nog beter) kennen.

Programma:
Zorg dat je op 1 april om 12.30 aanwezig bent om je in te schrijven bij de wedstrijdtafel. Om 13.00 starten we met de eerste ronde! Het eten staat om 18.00 klaar. Vervolgens zetten we de BLOEMETJES buiten op het SCHUUR-feest met als thema LENTEKRIEBELS!

Vragen:
Mail naar enjoycommissie@gmail.com.

#BIJzijnismeemaken#WiewiljijKROkussen?

Back To Top