Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Zaterdag 1 juli t/m zondag 9 juli

 De bruine kroeg sterft uit, maar niet op Joy! De clubkampioenschappen 2023 vinden dit jaar plaats in de gezelligste kroeg van Amsterdam, bij ons in de JOYDAAN.

–> Schrijf je hier in, gap! (Maximaal 2 onderdelen.)

Buiten wordt er uiteraard getennist (voor rating), binnen in onze bruine kroeg is het ouderwets gezellig. De beste Amsterdamse hitjes over de speakers, uit de keuken komen Mokumse borrelplanken en de bloedtoppers achter de bar serveren je met liefde een pikketanesie.

We trappen de toernooiweek gelijk goed af met een live-optreden op zaterdag. Doordeweeks hebben we een Amsterdamse Pubquiz en Hitjesbingo voor je in petto. Voor het grote feest op vrijdag – mis het niet! – komt de beste volkszanger uit de Jordaan voor je optreden en is ook DJ Ward van de partij. In het finaleweekend brak je lekker uit op onze eigen Noordermarkt (zaterdag) of volg je een tennisclinic (zondag).

 

En we hebben nog veel meer! Kom branie schoppen bij ons in de JOYDAAN. Schrijf je vóór 17 juni in.

 

Schrijf je hier in!


Noordermarkt

Op finale-zaterdag kom je natuurlijk de bloedstollende halve finales kijken, maar óók lekker onze eigen Noordermarkt afstruinen. OPROEP: Wil jij bij ons in de JOYDAAN op onze Noordermarkt staan, met je eigen kraam? Laat het ons uiterlijk 5 juni weten: clubkampioenschappen@joyjaagpad.nl.

 

Zet het alvast groot in je agenda envolg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het hele programma.

Back To Top