Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram
Voor deelname aan de najaarscompetitie: vul onderstaand formulier in. Let op! Je inschrijving is pas compleet als je per mail een bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen! Als Joy-Jaagpad hebben we ervoor gekozen voor deze competitie bijna alle wedstrijden uit 4 dubbels te laten bestaan. Omdat in voorgaande jaren de dubbelcompetitie voor spelers van speelsterkte 5 en vooral hoger veelal niet goed op sterkte in te delen waren kunnen spelers van niveau 2 tot 5 zich wel inschrijven voor het spelen van competitie met singles.
Wil je alleen meedoen als reserve, schrijf je dan niet in via dit formulier. Later volgt per mail een link naar de appgroep voor invallers/reserves.
Klik HIER om je in te schrijven
Back To Top