skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Van 1 november t/m 31 maart is Joy alleen geopend voor winterleden. Op deze pagina vind je alle nodige informatie over wintertennis bij Joy.

Wanneer is wintertennis en wanneer kan ik me inschrijven?

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor wintertennis. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 31 maart. Op 1 april start het nieuwe zomerseizoen.

Wat houdt het winterlidmaatschap in?

Met het winterlidmaatschap kun je in de periode van 1 november t/m 31 maart banen afhangen om vrij te spelen (zowel overdag als ’s avonds, dit geldt ook voor dagleden) en kun je deelnemen aan de diverse winteractiviteiten, zoals de wintertoss, cardiotennis en diverse wintertoernooien (zie de ook de activiteitenpagina).

Wie kan er winterlid worden?

Alle leden van Joy kunnen direct winterlid worden, maar we hebben in de winter ook ruimte voor niet-leden en mensen die al op de wachtlijst staan. Kortom, iedereen mag winterlid worden!

Let wel: winterlidmaatschap geeft niet automatisch recht op zomerlidmaatschap vanaf april 2019. Als je nog geen lid van Joy bent en alleen winterlid wordt, word je per 1 april 2019 uitgeschreven. Na 1 april lid blijven kan alleen als je al op de wachtlijst staat, en volgens de wachtlijstvolgorde aan de beurt bent.

Hoe kun je je aanmelden?

Dat hangt er vanaf of je al lid bent, op de wachtlijst staat of nog geen lid bent:

  • Leden van Joy kunnen zich direct aanmelden via Mijn Joy bij de activiteiten (studentleden moeten na de aanmelding een kopie van hun studentenpas mailen naar de ledenadministratie.)
  • Mensen op de wachtlijst kunnen zich aanmelden door een mail naar de ledenadministratie te sturen.
  • Niet-leden kunnen zich via Mijn Joy aanmelden als nieuw lid.

Hoeveel kost wintertennis?

Hoe graag we ook willen, we kunnen wintertennis niet gratis aanbieden. We maken extra kosten voor o.a. baanonderhoud en verlichting. Daarom vragen we een vergoeding:

  • Seniorleden: €70
  • Studentleden: €50
  • Jeugdleden 6 t/m 17 jaar: €25
  • Jeudgleden t/m 6 jaar met een ouder als winterlid: gratis
  • Voor nieuwe leden komen hier €16 inschrijfkosten bij.

Mag je als zomerlid de banen op in de winterperiode?

Nee. Je mag met je zomerlidmaatschap vanaf 1 november niet meer vrijspelen. Je KNLTB pas is hiervoor geblokkeerd. Ook de diverse winteractiviteiten zijn alleen toegankelijk voor winterleden.

Hoeveel banen zijn er open en wanneer kun je spelen?

Het streven is 6 tot 9 banen bespeelbaar te houden, maar dit is sterk weersafhankelijk. Bij te veel regen / sneeuw of bij vorst kan er niet getennist worden. Kijk voor de actuele openingstijden op deze pagina.

Hoe weet ik of er gespeeld kan worden?

De groundsman bepaalt of de banen bespeelbaar zijn. Hij communiceert dit via zijn Twitter acccount: @JoyGroundsman. De Twitter feed vind je ook op de homepage van de website. Check dus altijd de website of Twitter voor je naar Joy komt, om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat.

Waar vind ik alle informatie?

Op deze pagina zullen we alle up-to-date informatie plaatsen. Houd daarnaast de interne Facebook groep en Instagram goed in de gaten, want hier worden o.a. de activiteiten gemeld en zullen we updates plaatsen over wintertennis.

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Voor praktische zaken (zoals vragen over lidmaatschap of openingstijden) kun je terecht bij de ledenadministratie.. Voor vragen, opmerking of suggesties over de activiteiten kun je terecht bij de wintercommissie.

Tenslotte…

Je hebt de moeite genomen deze pagina helemaal te lezen en bent ongetwijfeld overtuigd dat je voor die paar tientjes een heleboel waar voor je geld krijgt. Kortom: schrijf je nu in!

Back To Top
X