skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Op deze pagina vind je de laatste update van de corona maatregelen. Op dit moment mogen we blijven tennissen, maar onder strenge voorwaarden. Joy volgt hierin de maatregelen van de overheid en de KNLTB. Meer info over de maatregelen vanuit de KNLTB vind je op de website van de KNLTB.

Vrij spelen met maximaal 4 personen

Je mag vrijspelen met maximaal 4 personen. Dubbelen is dus weer toegestaan.

Trainingen met maximaal 4 personen per baan

Trainingen mogen door blijven gaan, maar ook hiervoor geldt dat er maximaal 4 personen op één baan mogen zijn. Je tennisschool zal je op de hoogte brengen hoe zij hier mee omgaan.

Competitie: najaar afgelast, voorjaar inschrijving reeds gesloten

De najaarscompetitie 2020 is halverwege afgelast, en zal niet meer worden ingehaald. De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is ondertussen gesloten. Heb je vragen over de competitie? Mail dan naar tc@joyjaagpad.nl.

Jeugd: geen competitie, wel lessen en vrij spelen

Ook de jeugdcompetitie in het najaar van 2020 is afgelast. Andere bovenstaande regels zijn alleen van toepassingen op senioren. Voor de jeugd gelden deze beperkingen niet. Daar kan dus ook met groepen van meer dan 2 kinderen gelest of vrij gespeeld worden. Ouders worden hierbij als toeschouwer gezien, en mogen niet aanwezig zijn op het park.

Clubhuis gesloten

Voor de opening van het clubhuis blijven de regels hetzelfde. De kantine en de bar blijven gesloten en er wordt geen horeca bedreven. Ook de kleedkamers blijven gesloten. De toiletten blijven voor noodgevallen geopend. Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt het dringende advies bij toiletbezoek een niet-medisch mondkapje te dragen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de maatregelen? Op de website van de KNLTB vind je de laatste nieuwsberichten en antwoorden op veelgestelde vragen.

We wensen jullie alle sterkte in deze vervelende tijd. Stay safe!

Back To Top
X