ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Alle activiteiten voor de jeugd staan opgenomen in de activiteitenkalender. De komende tijd staan onderstaande 3 evenementen op de planning, dus houd deze data alvast vrij in je agenda!

25 mei – Tenniskids Games 2018
Het is weer zover: De TennisKids Games in het Olympisch stadion tijdens NextGen op vrijdag 25 mei van 15.30 tot 19.00 uur. De TennisKids Games bestaan uit twee onderdelen:

1: Amsterdam Straattennis Cup, wedstrijdjes tussen verschillende leeftijdscategorieën en niveaus in teams van vier tot en met acht spelers. Je kunt je als team inschrijven, maar ook individueel.
2: Tennis experience, met een tennisclinic, challenges en andere leuke activiteiten zoals hard serveren, interactieve tennismuur en King of the Court.

Onder leiding van Kris zullen we in teams strijden om de titel. Joy de beste! Meld je aan door je naam en leeftijd door te geven aan jeugdcommissie@joyjaagpad.nl

17 juni – Ouder-kind toernooi
Het thema voor dit zinderende familietoernooi is Tropical Tennis.

Geniet van heerlijke (alcoholvrije) cocktails, laat je meevoeren door de tropische klanken en neem het samen met je kind op tegen andere ouders en kids. Hoe leuk is dat! Wat het weer ook wordt, joy is tropisch gezellig! Kosten zijn 10 euro per koppel, inclusief lunch.

Inschrijven kan via E-captain.

22 juli – Zondag voor de Zomervakantie toernooi
School is afgelopen en ein-de-lijk zomervakantie!!! Irem en Laurens zijn een prachtig toernooitje aan het bekokstoven om nog nét voordat we met z’n allen naar de Costa’s vertrekken een heerlijk dagje te tennissen. Meer informatie volgt snel, maar houd de dag in ieder geval al vrij.