ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Simon Tennisschool

Simon Tennisschool bestaat 34 jaar en wordt geleid door de broers Mike en Rob Simon. De tennisschool is landelijk actief en hanteert een professionele benadering gericht op groepslessen. Cursisten worden ingedeeld op basis van leeftijd, spelniveau en beschikbaarheid met de keuze uit een recreatieve en prestatieve benadering. Naast tennistrainingen biedt Simon Tennisschool sport- en spelstages, tennisvakanties en Tennis & Fun camps (zie ook www.simontennis.nl).

Tennisprogramma 2018

Iedereen die tennislessen wil volgen op Joy Jaagpad moet lid zijn van de tennisvereniging. Uit de aanmeldingen worden homogene groepen beginners, gevorderden en wedstrijdspelers/sters samengesteld. De lessen beginnen in april en tijdens de zomervakantie kun je ook lessen volgen. Vanaf september kun je indoor lessen in de tennishal van Buitenveldert volgen. Voor competitiespelers heeft SimonTennis 1,5 uur durende wintertrainingen op zondag in Buitenveldert.

Voor meer informatie over de lesprogramma´s, mogelijkheden en kosten verwijzen we je naar de website www.simontennis.nl.

De trainers van Simon Tennisschool verzorgen groepslessen voor de jeugd. Vorig jaar is er voor de jeugd een nieuw, vooruitstrevend en interessant programma geïntroduceerd: TENNISKIDS. Kijk voor meer informatie op www.tenniskids.nl. Dit programma is geschikt voor kinderen op de basisschool. Is dat niet het geval of wil je liever geen gebruik maken van het programma TENNISKIDS, kies dan voor een van de andere formules op de site van Simon Tennisschool, waar je ook voor eventuele vragen terecht kunt. Een racket is eventueel verkrijgbaar via de tennisleraar.

Online inschrijven

Voor bovenstaande tennislessen kun je je online inschrijven via www.simontennis.nl.

Simon Tennisschool
Kraaiengatweg 3
5262LK Vught
Telefoon: 073-612 61 70
Fax: 073-612 61 71
E-mail: simontennis@simontennis.nl
www.simontennis.nl