skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

JETSET JOY 

Voel je een VIP @ Club Saint Joyez!

Van 6 t/m 14 juli organiseren we de clubkampioenschappen van Joy. Dit is het leukste en gezelligste toernooi exclusief voor Joy-leden. Wie komt in 2019 op het wereldberoemde kampioenenbord? Natuurlijk tellen de speelresultaten ook mee voor de KNLTB rating.

Dit jaar zorgen we ervoor dat jij je als Joy lid een echte VIP voelt. Hoe? Schrijf je in en kom het ervaren @ Club Saint Joyez. We leggen de rode loper voor je uit.

Informatie 

Van 6 juli t/m 14 juli
Categorie 2 t/m 9
HE / DE op actuele rating
HD / DD / GD op speelsterkte
Resultaten tellen mee voor KNLTB rating
Inschrijven via deze link tot met zaterdag 22 juni.

Elk jaar is de week van de clubkampioenschappen een week die je niet wilt missen: naast de actie op de baan, waar van de hoogste tot de laagste speelsterkte wordt gespeeld, is het altijd enorm gezellig naast de baan en wordt het licht vaak pas in de kleine uurtjes uitgedaan.

Organisatie

De clubkampioenschappen worden georganiseerd door de clubkampioenschappencommissie, die elk jaar weer haar uiterste best doet om de schema’s vol te krijgen en een spetterende week neer te zetten.

De meest actuele informatie vind je op Facebook. 

Heb je vragen? Mail ons op clubkampioenschappen@joyjaagpad.nl.

Activiteiten 

Naast actie op de baan, waar alle speelsterktes te vinden zijn, is het enorm gezellig naast de baan waar Joy-ers elkaar aanmoedigen en toejuichen. Ook is er natuurlijk ruimte voor ontspanning. Met op vrijdag 12 juli Joy’s Jetset Party. Een feest om nooit te vergeten….

Clubkampioenschappen Jeugd

Dit jaar zijn er speciale clubkampioenschappen voor de jeugdleden van Joy Jaagpad. Deze zal eveneens plaatsvinden in de week van 6 tot en met 14 juli, waarbij de wedstrijden tussen tussen 16:00u en 18:00u gespeeld zullen worden. Aanvullende informatie volgt nog, maar inschrijven kan hier.

 

 

 

Back To Top
X