skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Ben je een nieuw jeugdlid of wil je jeugdlid worden?

Kijk dan even op onze jeugdpagina’s. Je komt dan snel te weten wat de mogelijkheden voor de jeugd op Joy Jaagpad zijn.

Tennisles
Er wordt zowel in de zomer (april-oktober) als in de winter (oktober-maart) lesgegeven door enthousiaste trainers van Junior Joy. Voor meer informatie en aanmelding voor tennisles kun je kijken op de Junior Joy pagina.

Competitie
Competitiespelen is hartstikke leuk. We spelen volgens de indeling van Tenniskids. De voorjaarscompetitie start in april. Je kunt worden ingedeeld in een mix-, jongens- of meisjesteam. Je speelt zowel op je eigen club als op ander clubs in de regio. Dat betekent dus dat je ouders jou en je teamgenoten een keer zullen moeten rijden. Dat is niet alleen handig maar ook heel leuk voor de ouders om de ontwikkeling van je kind te zien. We hebben ook een najaarscompetitie. Deze start in september.

Wat kost dat allemaal?
Als één van je ouders lid is van Joy Jaagpad dan hoef je geen lidmaatschap te betalen tot je twaalf wordt. Daarna is het tot je 18 wordt 65 euro per jaar. Kijk even onder het kopje Lidmaatschap voor de actuele kosten. De tennisles hangt af van hoe vaak je wilt trainen.

Verder heb je niet veel nodig om tennis te spelen: Sportkleding, een racket, en tennisschoenen voor spelen op gravel. Neem ook een bidon mee naar de baan. Drinken tijdens sporten is heel belangrijk.

Wat wordt er van mij en mijn ouders verwacht?
Allereerst dat je tennis leuk vindt, lacht, plezier maakt en vaak naar de tennisbaan gaat om te tennissen. Boos worden, schreeuwen en schelden is ongepast. FAIR PLAY is dan ook ons motto. Van je ouders verwachten wij dat ze jullie ook stimuleren om naar de tennisbaan te gaan en af en toe ook eens de handen uit de mouwen te steken bij alle activiteiten die georganiseerd worden. Je kunt je hiervoor opgeven bij de jeugdcommisie.

Wat wordt er zoal georganiseerd?
Er worden veel activiteiten georganiseerd door de vereniging. We openen het seizoen altijd met het nu al legendarische pannenkoekentoernooi. Op deze dag mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Het staat echt in het teken van kennismaken met tennis en met elkaar. Ook organiseren we ieder jaar een 2-daags tenniskamp. De oudere jeugd is ook zeer actief en organiseert ook activiteiten zoals het pinkstertoernooi. Kijk op de agenda voor de komende activiteiten.

Back To Top
X