Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Wil je lid worden van Joy Jaagpad of ben je net lid geworden? Op deze pagina vind je meer informatie over het jeugdlidmaatschap en wat we bij Joy allemaal organiseren voor de jeugd.

Lidmaatschap

Leuk als je lid wilt worden! Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen op deze pagina. Als een van je ouders lid is betaal je slechts een tientje lidmaatschap tot je twaalf wordt.

Lidmaatschap

De jeugd kan elke dag afhangen tot 18.00.

Gratis clubshirt

Alle welpen en jeugdspelers krijgen een clubshirt. Te klein geworden? Geen probleem, dan mag je een nieuwe vragen. Wel dragen als je namens de club jeugdcompetitie of toernooitjes speelt, hoor!

Tennisles

Als je net begint met tennissen is het heel leuk om tennisles te krijgen. Je ontmoet snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, en je wordt steeds beter in tennissen. De tennisles voor jeugd wordt gegeven door Junior Joy. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de lessen.

Competitie

Competitiespelen is hartstikke leuk. We spelen volgens de indeling van Tenniskids. De voorjaarscompetitie start in april. Je kunt worden ingedeeld in een mix-, jongens- of meisjesteam. Je speelt zowel op je eigen club als op ander clubs in de regio. Dat betekent dus dat je ouders jou en je teamgenoten een keer zullen moeten rijden. Dat is niet alleen handig maar ook heel leuk voor de ouders om de ontwikkeling van je kind te zien. We hebben ook een najaarscompetitie. Deze start in september.

Wat wordt er van mij en mijn ouders verwacht?

Allereerst dat je tennis leuk vindt, lacht, plezier maakt en vaak naar de tennisbaan gaat om te tennissen. Boos worden, schreeuwen en schelden is ongepast. FAIR PLAY is dan ook ons motto. Van je ouders verwachten wij dat ze jullie ook stimuleren om naar de tennisbaan te gaan en af en toe ook eens de handen uit de mouwen te steken bij alle activiteiten die georganiseerd worden. Je kunt je hiervoor opgeven bij de jeugdcommisie.

Wat wordt er zoal georganiseerd?

Er worden veel activiteiten georganiseerd door de vereniging. We openen het seizoen altijd met het nu al legendarische pannenkoekentoernooi. Op deze dag mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Het staat echt in het teken van kennismaken met tennis en met elkaar. Ook organiseren we ieder jaar een 2-daagse trainingsstage. De oudere jeugd is ook zeer actief en organiseert ook activiteiten zoals het pinkstertoernooi. Kijk op de agenda voor de komende activiteiten.

Back To Top