skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Clubkampioenschappen 55+

Very much alive at fifty-five?

Ben je 55+ en denk je de hele wereld aan te kunnen behalve die overweldigende, snelle en goed getrainde jonge tennissers met hun powerplay?

Doe dan mee met de 55+ Clubkampioenschappen, van 15 juli t/m 2 augustus 2019.

Overdag, zodat de banen niet overvol zijn, met een poulesysteem, zodat je in ieder geval niet na één wedstrijd wordt uitgeschakeld, en zonder invloed op je rating, zodat je alleen maar plezier en geen druk ervaart.

Je kunt meedoen in de categorieën DE, HE, DD, HD en GD en wordt ingedeeld op speelsterkte. Er wordt in principe gespeeld op vrijdagen tussen 11.00 en 17.00 uur. Is de belangstelling erg groot worden er ook op donderdag en eventueel op woensdag tussen 11.00 en 17.00 uur wedstrijden ingedeeld. Mocht je niet kunnen op de tijden waarop je bent ingedeeld staat het je vrij om samen met je tegenstander(s) een andere tijd af te spreken, als die tijd maar voor de tijd van je volgende ronde valt en uiteindelijk voor 2 augustus want dan spelen we alle finales.

Blok 2 augustus wel alvast in je agenda want dan is de feestelijke afsluiting van de allereerste 55+ Clubkampioenschappen van Joy.

Voor de winnaars zijn er prijzen en natuurlijk de eeuwige roem als eerste Joy 55+ Clubkampioenen!

Schrijf je uiterlijk 23 juni in door hier te klikken en doe mee!

Back To Top
X