ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020-3413151 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Jaarlijks organiseert Joy Jaagpad het Open Toernooi. De afgelopen jaren is dit toernooi tot een van de populairste tennistoernooien in Amsterdam uitgegroeid. Sinds 2016 vindt het toernooi plaats in week 34 (laatste week augustus). Door deze verplaatsing kon Joy Open een categorie 2 toernooi worden, wat betekent dat de beste spelers kunnen deelnemen en er op hoog niveau getennist wordt – leuk voor de sfeer en tekenend voor de professionaliteit van dit toernooi! Er is plaats voor plusminus 900 deelnemers. Helaas moet wegens grote belangstelling jaarlijks een aanzienlijk aantal deelnemers worden uitgeloot. Gelukkig is Joy Jaagpad ook als bezoeker een mooie plek om je week door te brengen.

 

De organisatie van het toernooi is in handen van de Open Toernooi (OT) Commissie. De OT Commissie bestaat uit een groep zeer enthousiaste leden die veel energie stoppen in het neerzetten van een toernooi dat zowel op organisatorisch vlak als op feestelijk vlak uitstekend in elkaar zit.

 

In het openingsweekend wordt op zaterdag een Openingsfeest georganiseerd. Op donderdag vindt traditiegetrouw de Pubquiz plaats. Op vrijdag is de Tombola voor het goede doel waar mooie prijzen te winnen zijn en waarvoor men de hele week lootjes kan kopen. Ten slotte vindt diezelfde vrijdagavond het grote Feest plaats, waar de hele week naartoe geleefd wordt. Dit feest trekt heel tennis-liefhebbend Amsterdam aan en duurt meestal tot het ochtendgloren.