Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Inschrijvingen 2023

Het Open Toernooi van Joy Jaagpad zal dit jaar plaatsvinden van 19 t/m 27 augustus, zet dit dus alvast in je agenda!

 

Jaarlijks organiseert Joy Jaagpad het Open Toernooi. De afgelopen jaren is dit toernooi tot een van de populairste tennistoernooien in Amsterdam uitgegroeid. Sinds 2016 vindt het toernooi plaats in week 34 (laatste week augustus). Door deze verplaatsing kon Joy Open een categorie 2 toernooi worden, wat betekent dat de beste spelers kunnen deelnemen en er op hoog niveau getennist wordt – leuk voor de sfeer en tekenend voor de professionaliteit van dit toernooi! Er is plaats voor plusminus 900 deelnemers. Helaas moet wegens grote belangstelling jaarlijks een aanzienlijk aantal deelnemers worden uitgeloot. Gelukkig is Joy Jaagpad ook als bezoeker een mooie plek om je week door te brengen.

Organisatie

De organisatie van het toernooi is in handen van de Open Toernooi (OT) Commissie. De OT Commissie bestaat uit een groep zeer enthousiaste leden die veel energie stoppen in het neerzetten van een toernooi dat zowel op organisatorisch vlak als op feestelijk vlak uitstekend in elkaar zit.

Activiteiten en feesten

In het openingsweekend wordt op zaterdag een Openingsfeest georganiseerd. Door de week hoef je je niet te vervelen met bijvoorbeeld een bingo of pubquiz. Vrijdag is het tijd voor dé feestavond, waar de hele week naartoe geleefd wordt. Dit feest trekt heel tennis-liefhebbend Amsterdam aan en duurt meestal tot het ochtendgloren. 

Like de Facebook pagina om op de hoogte te blijven over van alles over het toernooi!

 

Back To Top