skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Clubkampioenschappen Jeugd: 1 t/m 5 juli 2020

We gaan net als vorig jaar weer jeugdclubkampioenschappen houden voor alle jeugdleden van Joy Jaagpad! De clubkampioenschappen voor de jeugd zijn van woensdag 1 juli tot en met zondag 5 juli.

Wat gaan we doen?

Voor rood en oranje hebben we de woensdag gereserveerd voor een heel leuk event. Voor groen en geel hebben we uiteraard echte wedstrijden in enkel, dubbel en gemixt dubbel. Deze wedstrijden beginnen ook op woensdag. Op zondag zijn de finales van groen en geel.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt je opgeven via de oranje knop hieronder. Je mag enkelen én dubbelen! Voor dubbel kun je je opgeven met je wedstrijdpartner. Heb je niet direct een maatje voor de dubbel? Dan zoeken wij hem of haar voor je!

 

Meer informatie

Hieronder staat meer informatie over het toernooi:

Sterktes en leeftijden

We houden zoveel mogelijk rekening met de sterktes zoals je dat ook hebt bij de competitie. Ook qua leeftijd, dus groen is leeftijd 10 tot 14 jaar. Geel is 11 tot 14, en 11 tot 18 jaar. Ben je bijna 18 of net 18 geworden, kies dan vooral zelf aan welke wedstrijden je mee wilt doen. Die van de jeugd (als je ook nog bij hen les hebt) of bij de volwassenen (als je wel van een uitdaging houdt!)

Bekers

Voor de oudste en sterkste groep (geel) zal er een wisselbeker zijn. Als je hem 3 jaar achter elkaar wint, dan is hij van jou. Voor alle andere finalisten hebben we een beker die je mag houden.

Zomervakantie

De zomervakantie begint zaterdag 4 juli. Dat betekent dat de clubkampioenschappen een stukje daarin vallen. Als je je opgeeft en je bent die zaterdag al niet meer beschikbaar, geef dat vooral door aan ons. Dan gaan we puzzelen hoe we het zo goed mogelijk krijgen. Wel met een klein risico dat je niet alles kunt spelen als je alles wint, maar als we iets kunnen regelen, dan doen we dat.

Corona maatregelen

Deze blijven natuurlijk onverminderd van kracht. Wat de maatregelen begin juli precies zijn weten wij ook nog niet, maar we houden jullie daarvan op de hoogte en anders helpen we je herinneren op Joy zelf.

Ballenjongens en -meisjes gezocht!

Op zondag 12 juli zijn er de finales van de volwassenen en dat gaat er hard aan toe. Die kunnen best wat hulp gebruiken tijdens de finales. Wil jij dit graag doen en je bent dat weekend nog niet op vakantie? Geef je op als ballenjongen- of meisje!

Het is dan belangrijk dat je mee kunt tellen in het spel en zelf al wat competitie ervaring hebt. Verder willen Teun en Raymond degenen die zich opgeven trainen als echte professionele ballenjongens- of meisjes.

Mocht je nog net iets te onervaren te zijn: niet getreurd! Volgend jaar doen we dit weer en dan ga je zeker mee doen.

Back To Top
X