skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

LET OP: Je kunt uitsluitend lessen volgen op Joy wanneer je lid bent van de vereniging! Het lidmaatschap is echter geen garantie dat er een geschikte lesgroep voor jou is. Mocht je niet ingedeeld kunnen worden, dan is dat geen reden je lidmaatschap voortijdig te beëindigen.  Als je lessen volgt zonder lid te zijn riskeer je een boete.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Michel du Buy of Simon Tennis, zie de links hieronder.

Trainers bij Joy Jaagpad

Meerdere trainers verzorgen de tennislessen voor de leden van Joy Jaagpad. Je kunt zelf kiezen van wie je les wilt krijgen. Uit de aanmeldingen worden homogene groepen beginners, gevorderden en wedstrijdspelers/sters samengesteld.

Michel du Buy werkt als zelfstandig tennisleraar. Meer informatie over Michel en inschrijven voor zijn lessen kan op tennismichel.nl

Kris Portael met zijn team werkt voor Simon Tennis. Meer informatie  en inschrijven kan op simontennis.nl.

Tennisprogramma

Lesperiode – De lessen beginnen in april en tijdens de zomervakantie kun je ook lessen volgen. Vanaf september kun je indoor lessen in de tennishal van Buitenveldert volgen.

Competitie – Voor competitiespelers heeft SimonTennis 1,5 uur durende wintertrainingen op zondag in Buitenveldert.

Jeugd – De trainers van Simon Tennisschool verzorgen groepslessen voor de jeugd. Vorig jaar is er voor de jeugd een nieuw, vooruitstrevend en interessant programma geïntroduceerd: TENNISKIDS. Kijk voor meer informatie op www.tenniskids.nl. Dit programma is geschikt voor kinderen op de basisschool. Is dat niet het geval of wil je liever geen gebruik maken van het programma TENNISKIDS, kies dan voor een van de andere formules op de site van Simon Tennisschool, waar je ook voor eventuele vragen terecht kunt. Een racket is eventueel verkrijgbaar via de tennisleraar.

Back To Top
X