Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Heb jij zin in een heerlijke Joy-dag vol gezelligheid en tennisplezier? Blok dan 2 juli vanaf 12 uur in je agenda en schrijf je in via E-captain voor het CLUBHOUSE dubbeltoernooi.

Inschrijving is geopend voor alle leden vanaf 18 jaar en voor alle speelsterktes. Alle deelnemers dienen zich individueel in te schrijven. Je kunt bij de inschrijving een partner opgeven. Heb je die niet? Dan zoeken wij een leuke match voor je.

Wij zorgen voor een leuke toernooiopzet waarin koppels tegen (ongeveer) dezelfde speelsterkte gaan spelen. We vragen hiervoor 10 euro inschrijfgeld. Het inschrijfgeld gaat volledig naar het nieuwe Clubhuis!

INSCHRIJVEN

Heb jij items/diensten te veilen?
Buiten een leuke en gezellige tennismiddag organiseren we op deze dag een veiling. Ook deze opbrengsten gaan volledig naar het nieuwe clubhuis. Dus heb jij leuke items in huis die stof staan te vangen? Of kun jij iets waar Joy-leden wel warm voor lopen? Neem het mee of geef het aan op de toernooidag.

Kun je overdag niet meespelen? Kom dan om 18:00 uur naar de club voor de BBQ, veiling en feestavond!

Programma
12:00 aanwezig
12:30 start toernooi
17:30 prijsuitreiking
18:00 BBQ & veiling
20:00 tot laat: FEEST
 
 Wij hebben er zin in!
 
CLUBHOUSE toernooicommissie
Annelies Wezenberg
Marieke Brouwer
Jonathan van Bemmel

Back To Top