skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Ben jij Joy lid én TENNISTOPPER FAN? Lucky you! Onze toppartner TennisDirect geeft enkele kaarten weg voor wedstrijden tijdens The Hague Open 2016 (25 t/m 31 juli) op de legendarische Mets Tennisbanen in Scheveningen!!!

Er zijn nog een aantal kaarten voor maandag (25 juli) tot en met vrijdag (29 juli). Ben je geïnteresseerd in gratis kaartjes? Mail dan snel naar david@tennisdirect.nl en meld hierbij het aantal kaarten én de dag dat je graag naar Scheveningen komt. Belangrijk om te weten; OP = OP! Meer info:

Nederlands beste tennissers nemen het op tegen internationaal toptalent (vier top-100 spelers) op The Hague Open. Met onder andere Haase, Sijsling, de Bakker, Huta Galung, Van Rijthoven en Griekspoor is Nederland sterk vertegenwoordigd. Maar ook naast de baan is er voor jong en oud volop te beleven. Zo vinden er de hele week door gratis tennisclinics plaats in het ABN AMRO Talent Park en treden er na afloop van het avondprogramma dagelijks artiesten op bij het gezellige horecaplein. De 24e editie beloofd een heerlijk zomers tennisfeest te worden! Vergeet ook niet naar de TennisDirect stand te komen, met veel SALE SALE SALE! Kijk voor meer informatie op: http://thehagueopen.nl/

Back To Top
X