skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Zo 25 sep: Clinic van Sjeng Schalken volgen? Geef je snel op!

Al vanaf begin 2015 zijn we bezig met de herinrichting van het park en het nieuwe clubhuis. De afgelopen maanden zijn grote stappen gemaakt, waarover in juli 2016 al gecommuniceerd werd. Hieronder krijg je meer info omtrent de Clubhuisdag op 25 september met Sjeng Schalken en de eenmalige bijdrage voor het nieuwe clubhuis.
SJENG SCHALKEN OP DE CLUBHUISDAG: 25 SEPTEMBER 2016
Ook onze partners TennisDirect, Sjeng Sports en SimonTENNIS vinden het gaaf dat Joy een nieuw clubhuis krijgt. Zij zijn daarom bereid gevonden om i.s.m. het bestuur een onwijs mooie tennisdag neer te zetten voor zowel jeugd als volwassenen als dank voor de eigen bijdrage die jij betaalt om dit nieuwe clubhuis mogelijk te maken (waarover hieronder meer).

Wist jij dat… Sjeng Schalken in 2003 de nummer 11 van de wereld was? Nu is je kans om deze internationale topper te bewonderen op Joy tijdens een demowedstrijd of zelf een paar tennis tips van hem te krijgen tijdens een clinic! Test daarna meteen je nieuwe skills op een van de Tri-Tennismuren of kom langs om een nieuw Wilson racket te testen (ook als je niet mee kan doen met de clinic).

Dagschema zondag 25 september

09.30-09.45: Aanmelden jeugd clinic (kom op tijd!)
09.45-10.00: Warming up
10.00-11.30: Jeugd clinic / (tennis)spelletjes ochtend met SimonTENNIS: ook vriendjes/vriendinnetjes zijn welkom! Sjeng Schalken komt langs en gaat met de kids op de foto.
11.00-11.15: Aanmelden clinic deelnemers (kom op tijd!)
11.30-13.30: Clinic Sjeng Schalken, SimonTENNIS en Joy topspelers op 6 banen – afhankelijk van aantal inschrijvingen ga je langs 3 of 6 banen – overige tijd is rustpauze of spelletje ‘rondom de baan’ op de vrije banen en/of rackets testen bij de WILSON baan)
13.00: Aanmelden toernooi deelnemers (kom op tijd!)
13.30: Demo dubbelwedstrijd Sjeng met spelers van Joy J
14.00: Start dubbeltoernooi (15+ en voorrang leden die niet bij clinic waren ingedeeld)
18.00: Borrelen, hapje eten en party machen met DJ Jack Orange

Let op! Voor al deze activiteiten kun je je vanaf NU aanmelden via e-captain (aanmelding verplicht; indien link niet werkt, zie www.joyjaagpad.nl – ‘Mijn Joy’). Wil je de clinic van Sjeng Schalken volgen? Meld je dan z.s.m. aan, want er is slechts plek voor 66 volwassenen (15+) en 10 kids (8 t/m 14 jaar)!
Inschrijving voor alle onderdelen op basis van wie het eerst komt en alleen als je het gehele blok waarvoor je inschrijft aanwezig kunt zijn (geen ruimte voor speciale verzoeken ivm omvang organisatie van deze dag). Bij de indeling voor de clinic en het toernooi wordt rekening gehouden met je speelsterkte. Je kunt aangeven of je alleen de clinic of alleen het toernooi wil meedoen, of liefst allebei. M.b.t. de ochtend jeugd clinic kun je aangeven of en zo ja, hoeveel vriend(innet)jes je meeneemt incl. hun naam/leeftijd.

INSCHRIJVING SLUIT A.S. WOENSDAG 21 SEPTEMBER OM 16.00u. Je ontvangt uiterlijk zaterdag 24 september het onderdeel waarvoor je bent ingeschreven en hoe laat je aanwezig moet zijn. Natuurlijk mag je ook al eerder komen. Inschrijving voor de jeugd (ochtend) clinic kan nog tot 24 september.

Gezelligheid! We zien je graag de 25e, op welk moment van de dag dan ook. Vrienden en familie die geen lid zijn bij Joy zijn uiteraard ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de clinic en demowedstrijd van Sjeng Schalken.

Vragen over deze dag? Mail svp naar ivydebruijn@hotmail.com.

EIGEN BIJDRAGE NIEUWE CLUBHUIS

In de Bijzondere Ledenvergadering van 16 juni 2016 is besloten tot een eenmalige eigen bijdrage van alle leden om ons nieuwe clubhuis te helpen financieren. Binnenkort ontvang je daarvoor de factuur, en eind september wordt deze eenmalige bijdrage (€ 32,50 voor volwassenen en € 12,50 voor jeugdleden) geïncasseerd. Heb je om enige reden bezwaar tegen deze bijdrage, stuur dan vóór 1 november een mail met je bezwaren naarbezwarencommissie@joyjaagpad.nl. Je bezwaar wordt dan onafhankelijk beoordeeld. Je ontvangt uiterlijk binnen vier weken antwoord, en eventueel wordt de eenmalige bijdrage dan (deels) teruggestort. Maar natuurlijk hopen we dat je van harte bijdraagt aan ons nieuwe clubhuis, waarvoor alvast onze dank.

Tot gauw op de Clubhuisdag!

Met sportieve groeten,
ook namens Sjeng, TennisDirect en SimonTENNIS,

Het bestuur


Back To Top
X