skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Het komt al snel dichterbij: de officiële opening van ons nieuwe clubhuis en het tennispark! Als je het nog niet gedaan hebt: schrijf je snel in via e-captain. We hebben een dagvullend programma voorbereid voor jong en oud:

11:00 – Supertiebreak-toernooi
We starten de dag met een toernooi in supertiebreak-vorm: deelnemers worden ingedeeld in koppels en spelen elke keer een kwartier supertiebreaks. De winnaars van het toernooi spelen later op de dag in de demo wedstrijd met Paul Haarhuis!

13:30 – Clinic door Paul Haarhuis en SimonTennis
Gingen de eerste competitiewedstrijden niet zo lekker? Niet getreurd: na het toernooi krijgen geeft dubbel-legende Paul Haarhuis met onze trainers van SimonTennis en onze eigen toptennissers een clinic speciaal voor onze openingsdag. Hierin leer je alles wat je moeten weten om als een baas te heersen op de baan. Let wel: er is plek voor slechts 80 personen, als er meer inschrijvingen zijn wordt er geloot. Mensen die uitgeloot zijn kunnen tijdens de clinic vrij spelen op de overige banen.

15:45  Demonstratiewedstrijd
Na de clinic volgt een demonstratiewedstrijd waarin Paul Haarhuis met de winnaars van het tiebreak-toernooi speelt. Kunnen onze leden Paul een pak slaag geven… of wordt het toch andersom? Een mooi moment om op ons nieuwe terras met een drankje in de hand bij te komen van een paar uur tennis!

16:30 – Officiële opening
Na de clinic en demonstratiewedstrijd is het dan zover: de officiële opening van het clubhuis met enkele speciale gasten! Spektakel gegarandeerd, dus zorg dat je hier in ieder geval bij bent.

17:30 – Borrel, eten en feest
Na het officiële deel is het tijd om samen het glas te heffen, een heerlijk hapje te eten en daarna de voetjes van de vloer te laten gaan. Onze huis-DJ Jouke a.k.a. Jack Orange zal zorgen dat het feest zéker tot in de kleine uurtjes duurt. En wellicht komen er nog wat speciale gasten… je weet het nooit!

Back To Top
X