skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Joy is een tennisvereniging voor iedereen! Dit willen we niet alleen uitdragen in woorden, maar ook in daden. Dit jaar zullen er dan ook voor verschillende doelgroepen clubkampioenschappen worden georganiseerd. Op die manier hopen we zoveel mogelijk leden te enthousiasmeren mee te dingen naar eeuwige roem als Joy Clubkampioen 2019. Naast de reguliere clubkampioenschappen zoals je die gewend bent, is er dit jaar ook een speciale jeugdeditie en een 55+ editie voor de oudere leden onder ons. 

Informatie over de verschillende clubkampioenschappen 2019 is gepubliceerd op de website.

We hopen jullie allen in grote getale op de baan te zien!

 

Back To Top
X