Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Nog niet bekend met Verder in Balans? Stichting Verder in Balans (ViB) werd in 2001 opgericht. Door middel van wekelijkse lessen ‘Bewegen op Muziek’ in de Sporthallen Zuid kunnen ex-kankerpatiënten bij ViB aan de opbouw en het onderhoud van hun conditie werken. Ook tennis is onderdeel van het sportaanbod en sinds 2010 spelen we bij Joy Jaagpad.

Helaas heeft ViB veel last gehad van het coronavirus. Onze groepslessen konden tijdens de lockdowns niet doorgaan en het had daardoor lange tijd geen zin om leden te werven.

Wél is ViB in 2021 opgenomen bij het SeniorenSportFonds van de Gemeente Amsterdam waardoor 55+ ex-kankerpatiënten met een Stadspas groene stip gratis kunnen deelnemen aan de sportactiviteiten van ViB. Ook tennis bij Joy kan op deze wijze gratis via ViB.

Ook staat ViB sinds kort bij de Vriendenloterij te boek als ‘goed doel’ bij de ‘clubs en stichtingen’. Deelnemers aan de Vriendenloterij kunnen maandelijks € 5,80 aan ViB doneren, zonder ook maar één cent extra uit te geven!

Met één telefoontje naar de Ledenservice van de Vriendenloterij, telefoonnummer 088 0201020, optie 5, kunnen deelnemers aan de loterij doorgeven dat zij Stichting Verder in Balans (Benicode 20543) willen steunen. Daarna wordt automatisch 40% van de maandelijkse inleg van hun lot(en) op de rekening van ViB gestort.

Het is ook mogelijk ons te steunen als Vriend van ViB: check de website voor meer info.

Back To Top