Ga naar hoofdinhoud
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Hey Joy’ers!

Op zaterdag 28 oktober gaan we het seizoen op een bijzondere manier afsluiten tijdens het Slottoernooi: Joy’s Got Talent 🔥. Overdag gaan we als vanouds leuke potjes tennissen. Daarna barst het feest pas écht los, en krijgen jullie de kans om al jullie andere talenten met de rest van de vereniging te delen!

Voor deze talentenjacht nodigen we jullie uit om welk talent dan ook op te voeren tijdens het avondprogramma! Heb je een prachtige zangstem, ben je een onweerstaanbare dragqueen, heb je de beste grappen in huis als stand-up comedian, of wil je iets anders spectaculairs opvoeren? Doe dan mee aan de show! Wie weet is dit wel hét moment dat je doorbreekt 🌟 !

Schrijf je hier in als tennisser en/of performer, en we zien jullie de 28e!

Liefs, de Enioycommissie

 

Back To Top