skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Wat is Cardiotennis?

CardioTennis is een workout op tennisgebied. Als individu ben je in een groep met je eigen doelstellingen bezig. Het doel is het verbeteren van je conditie en het verbranden van calorieën. Dit alles gebeurt met controle van een hartslagmeter: je traint in de voor jou specifieke hartslagzone (65-85%) onder leiding van een leraar op motiverende muziek. Je werkt de gehele training met racket en de training wordt op een normale tennisbaan gegeven.

Cardiotennis op Joy

Gedurende het winterseizoen zal er vanaf 6 november op woensdagen van 19.30 – 20.30 u en van 20.30 – 21.30 cardiotennis worden aangeboden voor de winterleden van Joy. Check de activiteitenkalender voor alle data. Per avond zijn er twee lessen van een uur; elke les biedt plaats aan maximaal 12 leden. De lessen worden gegeven door Mike Simon en Kris Portael van SimonTennis (gediplomeerd cardiotrainers) en zijn alleen toegankelijk voor winterleden van Joy Jaagpad. Je hoeft alleen je racket mee te nemen; SimonTennis verzorgt alle benodigde materialen.

CardioTennis gaat altijd door, weer of geen weer – als het regent, sneeuwt of vriest worden de tennisschoenen ingewisseld voor hardloopschoenen, en wordt de training verplaatst naar het hardloopcircuit waar we aan de conditie gaan werken. Als dit het geval is wordt dit ‘s middags gemaild.

Opzet en inschrijving

Je kunt je wekelijks aanmelden via deze link.

Let op, de link wordt iedere zondag om 12.00 uur geopend en daarbij geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. De links is ook altijd op de ‘Joy Jaagpad Inside’ Facebook-pagina te vinden. Op de avond voor de desbetreffende training krijg je via de e-mail te horen of je bent ingedeeld.

Hierbij ook nogmaals de spelregels:
– Inschrijven op zondag vanaf 12.00 uur
– Tennisschoenen zijn verplicht
– Training gaat altijd door, bij slecht weer gaan we naar de atletiekbaan
– Kun je toch niet meer komen? Meld je dan even af via de e-mail cardiotennis@joyjaagpad.nl

Vanwege het beperkte aantal plekken verwachten we dat je ook echt komt als je je inschrijft. Als je zonder geldige reden niet op komt dagen kom je voor de week erna op de ‘zwarte lijst’ en krijgen anderen voorrang. De week erna staat alles weer op nul, en maak je weer net zoveel kans als ieder ander winterlid.

Back To Top
X