skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Op 1 november is het winterseizoen van start gegaan. Hieronder vind je alle nodige informatie over wintertennis bij Joy.

Wanneer is wintertennis?

Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 31 maart. Op 1 april start het nieuwe zomerseizoen.

Hoe word ik winterlid?

Dit jaar zijn alle leden automatisch winterlid, zonder extra kosten! Op deze manier proberen we het corona-seizoen nog een beetje recht te trekken. Je hoeft je dus niet aan te melden voor het winterlidmaatschap.

Wie kan er winterlid worden?

Alleen leden van Joy kunnen winterlid zijn. Ben je nu lid van Joy, dan kun je sowieso tot en met 31 december vrij spelen. Ben je volgend jaar ook nog lid, dan natuurlijk in 2021 ook. Ben je nu nog geen lid maar volgend jaar wel? Dan kun je vanaf 1 januari 2012 als winterlid bij Joy spelen.

Kunnen niet-Joyleden ook winterlid worden?

Nee, dat is dit jaar niet mogelijk. Alleen als je lid van Joy bent, of dit volgend jaar wordt, kun je in de winter spelen.

Wat houdt wintertennis dit jaar in?

Vanwege de corona-crisis kan er momenteel alleen vrij gespeeld en gelest worden. Er zijn nog geen winteractiviteiten zoals vorig jaar: bijvoorbeeld cardio tennis, de wintertoss en wintertoernooien. Zodra dit weer mogelijk is laten we het jullie natuurlijk direct weten.

Kan ik een introducee meenemen?

Nee. In de winter is dit helaas niet mogelijk vanwege de beperkte baancapaciteit en drukte op het park.

Wordt er in de winter ook gelest?

Jazeker! SimonTennis en Junior Joy lessen gewoon door in de winter. Voor meer informatie over het lesprogramma kun je terecht bij de tennisscholen zelf.

Hoeveel kost wintertennis?

Dit jaar bieden we het winterlidmaatschap kosteloos aan.

Hoeveel banen zijn er open en wanneer kun je spelen?

Het streven is 6 tot 9 banen bespeelbaar te houden, maar dit is sterk weersafhankelijk. Bij te veel regen / sneeuw of bij vorst kan er niet getennist worden. De openingstijden zijn:

  • Maandag t/m donderdag: 12:00u tot 23:00u
  • Vrijdag t/m zondag: 10:00u tot 20:00u

Hoe weet ik of er gespeeld kan worden?

De groundsman bepaalt of de banen bespeelbaar zijn. Hij communiceert dit via zijn Twitter acccount: @JoyGroundsman. De Twitter feed vind je ook op de homepage van de website. Check dus altijd de website of Twitter voor je naar Joy komt, om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat.

Waar vind ik alle informatie?

Op deze pagina zullen we alle up-to-date informatie plaatsen. Houd daarnaast de interne Facebook groep en Instagram goed in de gaten, want hier worden o.a. de activiteiten gemeld en zullen we updates plaatsen over wintertennis.

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Voor praktische zaken (zoals vragen over lidmaatschap of openingstijden) kun je terecht bij de ledenadministratie.

Back To Top
X