skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

De inschrijvingen voor tennislessen zijn weer geopend! Zoals we al eerder in de mail vertelde, zullen de tennislessen vanaf dit jaar worden verzorgd door Inspire. Zij verzorgden al de lessen voor de jeugd, maar nemen nu dus ook die van de volwassenen voor hun rekening.

De senioren (volwassenen) van Joy kunnen zich vanaf 2022 voor tennisles inschrijven bij Inspire. Inspire bestaat uit een team van trainers met ieder een enorme passie voor de tennissport. Dit stralen ze uit op en naast de baan. Iedere dag proberen ze dit over te brengen op spelers en op onze club Joy Jaagpad.

Klik hier voor het volledige aanbod van Inspire.

Wil je je inschrijven voor tennisles? Dan kan via deze link.

Heb je vragen voor Inspire over de tennislessen? Neem dan contact met ze op via deze link.

Back To Top
X